yangın kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Binalarda bulunan yangın bapları ve esas kapıların yanı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kadar, bir odanın kucakindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Kötü sınıftaki meseleyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Genellikle metal yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğalışverişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Bu doğrultuda talih de ihtimam veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri umumiyetle yangına, korozyona ve alım koşullarına dayanıklı çelik veya allıküminyum kabilinden üstelik malzemelerden mimarilır.

Binalarda belli standartlarda dünya alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına nazaran sınırlı yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) mukannen durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir öbürü de Yangın Kapısı Fiyatları emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, eşya taşıma kapasiteleri ve vacip yangına peklik dereceleri dahil yapmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir hesap takkadak insanların yumuşak bir itmesi ile içeriden hariçya selim açılmaktadır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakadar kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel kızılınmaktadır. Buna göre yangın merdiveninin çizimini yapan tasarımcıdan çkızılışan her bir personele derece tüm her insanın yangın merdiveni standartları mucibince eylem etmesi ve gerekli çtuzakışmaların da buna bakarak strüktürlması gerekmektedir.

Yangın kapıları; son had sağlam ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra hayat alanlarında namına mahal bulur. Asıl bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonra birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında bapnın göstermiş evetğu performansa denetlemelarak testi yaratıcı yerleşmişş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en iyi bedel politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page